Calculator Software Tehnologie
WhatsApp pentru calculator
1 decembrie 2015
6
, , ,

Cei, care folosesc Viber, stiu ca aplicatia poate fi folosita si pe calculator. Interesant, oare putem descarca WhatsApp pentru calculator si sa-l folosim pe desktopul Windows 7, 8 sau 10 in loc de telefon? Nu, nu putem sa-l descarcam, dar putem sa-l folosim, si este chiar foarte simplu, mai ales daca comunici destul de mult. Vezi si: Viber pentru calculator.

WhatsApp ofera posibilitatea comunicarii pe calculator sau laptop, desi nu tocmai cum ne-am dori, dar este buna si posibilitatea asta. Utilizarea este posibila nu doar in Windows 7, 8 sau 10, dar si in alte sisteme de operare, vei avea nevoie doar de un browser si o conexiune la Internet.

Nota: utilizarea de pe calculator este posibila doar in cazul in care pe telefon este instalat WhatsApp Messenger pentru Android, Windows Phone, Blackberry si Nokia S60. Pentru Apple iOS inca nu exista suport.

Accesarea WhatsApp pe Windows

In acest articol iti voi aratra cum poate fi folosit WhatsApp pe sistemul de operare Windows 10 si browser Chrome. De fapt, nu conteaza browserul si sistemul de operare instalat. Doar doua cerinte obligatorii – acces la Internet, si WhatsApp Messenger de pe telefon sa fie actualizat.

Screenshot_2015-07-15-10-33-23Screenshot_2015-07-15-10-34-12

Intra in meniul WhatsApp de pe telefon si in meniu selecteaza rubrica WhatsApp Web, vei vedea o notificare, ca de pe calculator trebuie sa accesezi site-ul web.whatsapp.com (pe aceasta pagina vei vedea un cod QR) si sa indrepti camera catre acel cod.

476

Restul se va intampla instantaneu si automat – in fereastra browserului se va deschide WhatsApp cu interfata familiara, in care vei avea acces la toate contactele tale, istoricul conversatiilor si, bineinteles, posibilitatea de a trimite si primi mesaje online de pe calculator. Mai departe, sunt sigur, te vei descura si fara mine.

477

Dezavantajele principale acestei metode de a utiliza WhatsApp (inclusiv, in comparatie c Viber), din puncul meu de vedere:

 • Nu este o aplicatie pentru Windows, desi acest dezavantaj nu este atat de critic, iar pentru unii utilizarea online poate fi un avantaj.
 • Pentru utilizarea WhatsApp online este necesar conectarea nu doar calculatorului, dar si telefonului la Internet. Cred ca motivul principal este securitatea.

De fapt, problema utilizarii WhatsApp Messenger – tastarea mesajelor utilizand tastatura calculatorului este rezolvata.

 

0

About author

Articole Similare

/ Puteți vizualiza și alte articole, precum:

Viber-for-Pc-Desktop

Viber pentru calculator

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
Cum-sa-aleg-un-Hard-Disk

Cum sa aleg un Hard Disk

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
Care-este-diferenta-dintre-SATA-2-de-SATA-3

Care este diferenta dintre SATA 2 si SATA 3

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot

There are 6 comments

 • …Awesome website

  […] What web host are you using? Can I get affiliate hyperlink in your host? I want site loaded up as quickly as yours lol[…]

 • …For further Information click here

  […]The whole glance of your web site is fantastic, let well as the content![…]

 • Trackback

  […]The total glance of your site is great, let smartly as the content![…]

 • …Websites you should visit

  […]The overall look of your website is excellent, let neatly as the content material![…]

 • …For further Information click here

  […]Excellent blog here! Also your site so much up fast![…]

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.