Calculator Software Tehnologie
Viber pentru calculator
1 decembrie 2015
0
, , ,

Am fost intrebat daca exista Viber pentru calculator si de unde poate fi descarcat.
Raspund: exista, chiar doua versiuni diferite, in functie de versiunea Windows instalata pe calculator si cu ce fel de aplicatii preferi sa lucrezi:

  • Viber pentru Windows 7 (aplicatia pentru desktop)
  • Viber pentru Windows 8.1 si 8 (aplicatia pentru noua interfata).

Ce sa alegi, tu decizi: eu personal prefer sa folosesc aplicatii pentru desktop, chiar daca lucrez si pe Windows 8.1 – parerea mea, sunt mult mai functionale in comparatie cu analogii «Metro», dar si sunt mai simple in utilizare, cand folosesti mouse-ul si tastatura pentru a lucra pe calculator.

In acest articol iti voi arata de unde sa descarci Viber si despre instalarea fiecarei versiuni (deoarece exista unele nuante), iar cum se foloseste, cred ca stii deja, in orice caz nu este greu de inteles.

Viber pentru Windows 7  (aplicatia pentru desktop)

Viber pentru Windows 7 poti sa descarci gratuit de pe site-ul oficial http://viber.com.

178

Dupa instalare, in functie de, daca ai Viber pe telefon, va trebui sa te conectezi la contul tau (despre asta mai jos), sau sa creezi unul nou. Ca sa functioneze aplicatia pe Windows 7, neaparat trebuie sa ai Viber pe telefon (iOS, Android, WP, Blackberry). Sa instalezi Viber pe telefon poti de pe magazinul oficial al platformei telefonului, de exemplu de pe Google Play sau Apple AppStore.

177

Pentru a activa Viber pe calculator va trebui sa introduci numarul de telefon, sa primesti pe el codul de activare si sa introduci codul in aplicatie. Imediat dupa aceea aplicatia va porni cu toate contactele tale si functiile disponibile pentru comunicarea cu prietenii.

Instalarea Viber pe Windows 8 si 8.1

Precum si alte aplicatii pentru ecranul de start, Viber pentru Windows 8 poate fi descarcat din magazinul Windows. Doar intra in magazin (daca nu-l gasesti pe ecranul de start, foloseste cautarea sau lista tuturor aplicatiilor) si gaseste aplicatia dorita: de regula, se afla in lista aplicatiilor populare, iar daca nu – foloseste functia de cautare.

179

Dupa instalare vei fi intrebat daca aplicatia Viber este instalata pe telefon: ea trebuie sa fie instalata, si trebuie sa ai cont, altfel nu vei putea activa accesul la Viber de pe calculator.

0

About author

Articole Similare

/ Puteți vizualiza și alte articole, precum:

whatsapp-para-pc

WhatsApp pentru calculator

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
Cum-sa-aleg-un-Hard-Disk

Cum sa aleg un Hard Disk

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
Care-este-diferenta-dintre-SATA-2-de-SATA-3

Care este diferenta dintre SATA 2 si SATA 3

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot

There are 0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.