Software Tutoriale
Unchecky ! Elimina instalarea de software nedorit
1 decembrie 2015
0

Salut prieteni, in tutorialul de astazi va voi prezenta un soft foarte interesant care ne va proteja impotriva software-ului nedorit si a toolbar-urilor atunci cand instalam softuri gratuite. Softul prezentat astazi se numeste Unchecky si asa cum se poate deduce din denumirea lui, va debifa automat pentru noi toolbar-urile si softurile nedorite ce vin odata cu softurile gratuite pe care dorim sa le instalam.
Ca developerii sa poata mentine aplicatiile gratuite acestia adopta implementarea OpenCandy in softurile lor. Astfel pe langa softul gratuit pe care ei il ofera sunt implementate si cateva toolbar-uri sau softuri aditionale de optimizare , browsere web si asa mai departe. Implementand licenta OpenCandy, acestia fac reclama altor companii de soft si astfel developerii castiga cativa banuti si vor putea mentine aplicatia gratuita pentru noi utilizatorii.
Unchecky este o aplicatie extrem de utila pentru cei care nu cunosc atat de bine limba engleza, care nu deosebesc softurile utile de cele inutile, o aplicatie pe care o recomand cu caldura persoanelor atehnice sau celor mai in varsta.
Nu de foarte putine ori mi-a fost dat sa vad browsere super incarcate de tot felul de toolbar-uri inutile care iti ingreunau navigarea, iti faceau tot felul de redirectionari atunci cand cautai ceva pe web sau ingreunau foarte mult buna functionare a browserului, acesta raspunzand foarte greu la comenzi.

 

0

About author

Articole Similare

/ Puteți vizualiza și alte articole, precum:

Viber-for-Pc-Desktop

Viber pentru calculator

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
whatsapp-para-pc

WhatsApp pentru calculator

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
CCleaner-optimizarea-rapida-si-usoara-a-calculatorului

CCleaner – optimizarea rapida si usoara a calculatorului

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot

There are 0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.