Despre

Uită-te în CV-ul meu și o să mă cunoști !

Viata mea e bazata în primul rând pe sinceritate, respect si loialitate pentru că am considerat că acestea sunt atu-urile pentru a fi cât de cât mai sociabil în această junglă din viața de acuma !

Aproape toată lumea și-a pierdut respectul de sine si rațiunea, și nu le mai pasă de ce o sa se intâmple mâine sau ce o să le rămână generațiilor viitoare…Totuși au mai rămas puțini din acei oameni care sunt cu picioarele pe pământ și au respectul de sine făcând ceva cu viața lor, adică punându-și in valoare inteligența cu care toți am fost inzestrați dar nu toți știm să o folosim.
Întotdeauna am vrut o lume în care oameni să își păstreze respectul de sine si să iși pună în valoare inteligența și rațiunea fiecaruia și să aprecieze mai mult lucrurile care ar putea ajuta la ameliorarea acestei jungle în care am ajuns sa trăim…!
Acestea fiind spuse nu inseamnă că trebuie sa fim perfecți,trebuie doar să cautați fiecare din voi spre perfecțiune și rațiunea acestei vieți și nu o să va pară rău. Nici eu nu sunt perfect și nu am incercat să par. Sunt nimic mai mult decât un om obișnuit care incearcă totuși să atingă perfecțiunea și rațiunea…Nimeni nu e PERFECT…!

Principalele mele abilități

Trăiește-ți viata invățând mereu câte ceva nou !
Mai jos vă prezint câteva din abilitățile mele dobândite prin Muncă și Pasiune pentru tot ceea ce am făcut și o să fac.


95%
Blogging
92%
Web Design
98%
Wordpress
89%
PHP