Software Tutoriale
Ce este Team Viewer si cum se foloseste ?
1 decembrie 2015
0

Cum se foloseste:

Pentru a permite accesul la PC-ul vostru, tot ce trebuie sa faceti este sa porniti Team Viewer si sa ii comunicati persoanei care va acorda suport tehnic, ID-ul (Your ID) si parola (Password) afisata in fereastra programului, exact asa cum vedeti in imaginea de mai jos.

Daca va faceti griji in privinta securitatii, aflati ca fara aceste doua informatii si fara ca programul sa fie deschis, nimeni nu se poate conecta la PC-ul vostru. De asemenea, parola va fi regenerata de fiecare data cand porniti programul sau cand faceti click pe iconita de refresh de langa aceasta. Asadar, nu este nevoie sa va ingrijorati ca cineva va poate folosi parola fara acordul vostru, aceasta este unica pentru fiecare sesiune in parte.

01-team-viewer-how-allow-access-1000x562

Daca in schimb doriti sa accesati voi PC-ul unui prieten sau al unui client, acesta trebuie sa porneasca programul si apoi sa va comunice ID-ul si parola. Odata ce aveti aceste informatii, introduceti ID-ul in partea dreapta la Partner ID si faceti click pe Connect to partner. Imediat vi se va cere sa introduceti si parola comunicata de prieten/client. Dupa ce ati facut toti acesti pasi, veti avea acces la PC-ul clientului.

Concluzie

Asadar, Team Viewer este un software excelent pentru a primi si pentru a oferi suport la distanta. Este o unealta de care orice utilizator trebuie sa stie. Mai mult de atat, aplicatia este gratuita pentru cei care o folosesc in scopuri non-comerciale.

Daca v-a fost de folos tutorialul va invit sa dati un Like si un Share pentru ca acesta sa ajunga la cat mai multi oameni, iar daca aveti nelamuriri sau intrebari, lasati un comentariu mai jos.

0

About author

Articole Similare

/ Puteți vizualiza și alte articole, precum:

Viber-for-Pc-Desktop

Viber pentru calculator

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
whatsapp-para-pc

WhatsApp pentru calculator

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot
CCleaner-optimizarea-rapida-si-usoara-a-calculatorului

CCleaner – optimizarea rapida si usoara a calculatorului

<div class="at-above-post addthis_tool" data-url="...

Citeste tot

There are 0 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.